Ветеринарна клиника Есковет
 
Посетете ни във Facebook

 

 

Ехдграфия и ренгенография
Услуги
имунизации
Хирургия
интересни случаи
ендоскопия
стоматология
Дерматология
лечение и имунизации
офталмология
ендоскопия
стоматология
дерматология
Ветеринарна кардиология
Клинична лаборатория
храни и аксесоари
рентген и ехограф
рентген и ехограф
рентген и ехограф
кардиология

клинична лаборатория

храни и аксесоари
рентген и
ехораф
интересни случаи
видео
 
Ехография и рентген  

В Есковет вашия любимец може да получи успешно лечение и да се установи вярната му диагноза с помощта на съвременна апаратура, лабораторни изследвания, ехограф, рентген, хирургия и хистологични изследвания. В Есковет успешно и под анестезия се премахва зъбен камък. ветеринар В Есковет се извършван имунизации и ваксинации, всички видове обезпаразитяване и издаване на паспорт. Можете да извадите и международен паспорт на вашият любимец, ако пътувате често и искате кучето/котето ви да обиколи света с вас и семейството ви.
От 2005-та година в Есковет се извършва и имплантирането на чип на домашните любимци по изискванията на ЕС.
В Есковет можете да закупите подходящата храна за вашия любимец според породата, килограмите и здравословното му състояние, като не на последно място се обръща внимание на това във или извън дома живее вашият любимец. В Есковет можете да закупите подходящите аксесоари за вашето куче или коте, да поръчате по каталог и да получите сертификат за качество. Клиниката предлага пълен набор от услуги.

 

НЕБЕСНИТЕ ПАСБИЩА - Едно място, където човек може да се слее с природата и да почерпи от силата на земята, гората и въздуха